AFTAGELIG

Bøjle

Tænderne kan rettes med gennemsigtige skinner, f.eks. med Invisalign®, som skiftes regelmæssigt af dig.

Fastsiddende 

Bøjle

Tænderne flytter sig gradvis efter buens form. Buen bliver skiftet hver 6. uge til en lidt mere stram model. Her illustreret med metal brackets.

fastsiddende

Bøjle

Efter forbehandling af tandoverfladen limes de små brackets på hver enkelt tand og forbindes med en tynd metalbue som fæstnes med elastikker rundt hver bracket. Her illustreret med keramiske brackets. Princippet er det samme uanset hvilken type af fast apparatur du vælger.

 

Fastsiddende 

Indvendig bøjle

Illustrerer hvordan den indvendige bøjle ser ud tæt på. Princippet er det samme som med de brackets som er fæstnet på ydersiden af tænderne. Den store fordel er dog at de næsten ikke kan ses men virker hele tiden.

  Kontakt os

  SPECIALISTKLINIKKEN
  Hovedvagtsgade 8, 3. sal
  1103 København K

  +45 88 80 23 28

  INFORMATION OM BETALING

  PRIVATE PATIENTER

  Betaling sker i sekretariatet i tilslutning til konsultationen eller det kirurgiske indgreb.

  Hvis du er forsikret gennem Sygeforsikringen “danmark” sender vi automatisk indberetningen til Sygeforsikringen ”danmark”.

  Såfremt din arbejdsgiver eller virksomhed ønsker at betale for dine undersøgelser og behandling, bedes du medbringe skriftlig dokumentation herfor.

  FORSIKRINGSPATIENTER

  Betaling for undersøgelse og behandling ordnes internt mellem Kæbekirurgisk Klinik og dit forsikringsselskab.

  Det er vigtigt, at du sikrer dig, at der foreligger en godkendelse fra dit forsikringsselskab, inden din behandling påbegyndes. I modsat fald skal du selv betale og kan risikere, at forsikringsselskabet ikke dækker en allerede påbegyndt behandling.

  PATIENTER HENVIST FRA DET OFFENTLIGE

  Er du henvist fra det offentlige sygehusvæsen, kommunalt regi eller tilsvarende inddrages du ikke i forhold vedrørende betaling.

  Immaterielle rettigheder

  Tekster, layout, tegninger, databaser samt selve hjemmesiden er beskyttet af copyright og af de rettigheder, der indehaves af Specialistklinikken.
  Enhver form for kopiering, bearbejdelse, oversættelse, modifikation og enhver brug af hele eller dele af denne hjemmeside eller dens beskyttede elementer, i enhver form og på enhver måde, er forbudt.
  Undtaget er patienters og sundhedsfagliges brug af indhold på hjemmesiden i forbindelse med aktuelle patientforløb.

  © 2019 Specialistklinikken