Få det bedste resultat

på kortest tid

Vejen til et sundt bid og et flot smil

Efter en indledende konsultation ved vores specialtandlæge i ortodonti vurderer vi din tand- og kæbestilling, ser indgående på de funktionelle forhold og taler nærmere om dine ønsker. Vi fortæller og rådgiver om mulighederne med tandreguleringsbehandling netop for dig og dit behov.

Inden vi igangsætter behandlingen, kommer du ind til optagelse af relevante røntgenbilleder af tænder og kæber, fotos og aftryk til gipsmodeller eller scanning af dit tandsæt. Materialet analyseres grundigt af specialtandlægen som udarbejder en individuel, detaljeret behandlingsplan for at få det mest optimale resultat for dig i forhold til et pænt smil og en god funktion.

En jævn belastning på tænderne giver de mest optimale forhold for tyggemuskler og kæbeled og skaber en harmoni for ansigtet i sin helhed. Behandlingsplanen bliver præsenteret og endelig godkendt af dig, før vi påbegynder behandlingen.   

Tænder kan rettes hele livet

Mange ved det ikke, men tænderne kan rettes hele livet og uanset alder. Her på en af Danmarks højt specialiserede privatklinikker, har vi samlet landets førende ekspertise indenfor tandregulering og kæbekirurgi. Det giver os mulighed for at rådgive dig, så du får den bedste og mest effektive behandling og det flotteste resultat for dig og dine tænder. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, dit ansigt og lægger stor faglig vægt på funktion, stabilitet og æstetik. Udover et tiltalende æstetisk resultat med et flot smil lægger vi fokus på kæbevækst som sikrer en god, stabil og sund funktion af tandsættet som gerne skal holde resten af livet.
Tandregulering KBH | Specialistklinikken for Tandregulering

VI FØLGER DIG HELE VEJEN

En tandreguleringsbehandling er en biologisk proces, og det betyder, at hver patient har sit eget individuelle forløb.

Oftest varer den aktive behandling i 12-24 måneder. Efter afsluttet aktiv behandling er det vigtigt, at tænderne bliver holdt i deres nye position for at sikre et stabilt resultat, og derfor holdes tandstillingen fast med en holdebøjle.

Vi følger dig efter den aktive behandling er afsluttet, alt sammen for at sikre, at vi har opnået et tilfredsstillende resultat som fungerer og er tilfredsstillende for dig. 

Få en second opinion her hos os

Du er meget velkommen at kontakte os for en second opinion med dit barn, hvis du oplever ventetid i den kommunale tandpleje. Vurdering af behov for ortodontisk behandling i forhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer kan foretages af en privat- eller kommunal Specialtandlæge i Tandregulering.

Særlige muligheder for børn og unge

For børn og unge i vækst kan kæbestillingen korrigeres med forskellige bøjletyper, fortrinsvis aftagelige inden alle permanente tænder er kommet. Det er afgørende, at behandlingen igangsættes på det mest optimale tidspunkt for at opnå et tilfredsstillende resultat og at væksten påvirkes i en den mest gunstige retning, hvilket resulterer i en så kortvarig og effektiv behandling som muligt.

I den kommunale tandpleje visiteres børnene i forhold til Sundhedsstyrelsens Retningslinjer for vederlagsfri behandling.  Hvis tandstillingen ikke falder indenfor Sundhedsstyrelsens retningslinjer kan der fortsat være et subjektivt behov for tandregulering. Uanset behandling kan du få den foretaget her hos os.

Vidste du at dit barn har har ret til frit valg af tandpleje? Læs mere om fritvalgsordningen her eller kontakt os for yderligere information

Kirurgisk behandling

Efter afsluttet vækst kan der i nogle tilfælde være behov for en korrektion af kæbestillingen for at få etableret et stabilt resultat, hvilket er en kombineret behandling med tandregulering og kæbekirurgi, som kræver et højt specialiseret team.

Ud over at få etableret et pænt og stabilt sammenbid giver resultatet et positivt udtryk på din kæbestilling og bløddele det vil sige læber og området omkring din hage og dine kindben. 

Andre gange kan tandreguleringsbehandlingen kombineres med en mindre kirurgisk korrektion af eksempelvis hagens projektion for at forbedre lukning af læberne.

Samarbejde med egen tandlæge

Vi samarbejder tæt med din egen tandlæge, især i tilfælde hvor der også skal foretages opbygninger eller efterfølgende tanderstatninger. Før og under tandreguleringsbehandlingen er det vigtigt, at du tilses ved din egen tandlæge for at opretholde sunde forhold for dine tænder og dit tandkød.

  Kontakt os

  SPECIALISTKLINIKKEN
  Hovedvagtsgade 8, 3. sal
  1103 København K

  +45 88 80 23 28

  INFORMATION OM BETALING

  PRIVATE PATIENTER

  Betaling sker i sekretariatet i tilslutning til konsultationen eller det kirurgiske indgreb.

  Hvis du er forsikret gennem Sygeforsikringen “danmark” sender vi automatisk indberetningen til Sygeforsikringen ”danmark”.

  Såfremt din arbejdsgiver eller virksomhed ønsker at betale for dine undersøgelser og behandling, bedes du medbringe skriftlig dokumentation herfor.

  FORSIKRINGSPATIENTER

  Betaling for undersøgelse og behandling ordnes internt mellem Kæbekirurgisk Klinik og dit forsikringsselskab.

  Det er vigtigt, at du sikrer dig, at der foreligger en godkendelse fra dit forsikringsselskab, inden din behandling påbegyndes. I modsat fald skal du selv betale og kan risikere, at forsikringsselskabet ikke dækker en allerede påbegyndt behandling.

  PATIENTER HENVIST FRA DET OFFENTLIGE

  Er du henvist fra det offentlige sygehusvæsen, kommunalt regi eller tilsvarende inddrages du ikke i forhold vedrørende betaling.

  Immaterielle rettigheder

  Tekster, layout, tegninger, databaser samt selve hjemmesiden er beskyttet af copyright og af de rettigheder, der indehaves af Specialistklinikken.
  Enhver form for kopiering, bearbejdelse, oversættelse, modifikation og enhver brug af hele eller dele af denne hjemmeside eller dens beskyttede elementer, i enhver form og på enhver måde, er forbudt.
  Undtaget er patienters og sundhedsfagliges brug af indhold på hjemmesiden i forbindelse med aktuelle patientforløb.

  © 2019 Specialistklinikken