Få det bedste resultat

Tandregulering København

Specialtandlæge i tandregulering

Vores erfarne specialtandlæge i ortodonti er dedikeret til at skabe smukke og sunde smil, der varer livet igennem.

Efter en indledende konsultation ved vores specialtandlæge i ortodonti vurderer vi din tand- og kæbestilling, ser indgående på de funktionelle forhold og taler nærmere om dine ønsker. Vi fortæller og rådgiver om mulighederne med tandreguleringsbehandling netop til dig og dit behov.

Inden vi igangsætter behandlingen, kommer du ind til optagelse af relevante røntgenbilleder af tænder og kæber, fotos og aftryk til gipsmodeller eller scanning af dit tandsæt. Materialet analyseres grundigt af specialtandlægen som udarbejder en individuel, detaljeret behandlingsplan for at få det mest optimale resultat for dig i forhold til et pænt smil og en god funktion.

En jævn belastning på tænderne giver de mest optimale forhold for tyggemuskler og kæbeled og skaber en harmoni for ansigtet i sin helhed. Behandlingsplanen bliver præsenteret og endelig godkendt af dig, før vi påbegynder behandlingen.   

Tandregulering voksne

Mange ved det ikke, men tænderne kan rettes hele livet og uanset alder. Her på en af Danmarks højt specialiserede privatklinikker, har vi samlet landets førende ekspertise indenfor tandregulering og kæbekirurgi.

Det giver os mulighed for at rådgive dig, så du får den bedste og mest effektive behandling, og det flotteste resultat for dig og dine tænder. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og dit ansigt, og lægger stor faglig vægt på funktion, stabilitet og æstetik. Udover et tiltalende æstetisk resultat med et flot smil lægger vi fokus på kæbevækst som sikrer en god, stabil og sund funktion af tandsættet, som gerne skal holde resten af livet.

Det er aldrig for sent at investere i dit smil. Vores specialtandlæge i ortodonti tilbyder skånsomme og effektive tandreguleringsmuligheder til voksne. Med diskrete og moderne apparater kan vi hjælpe dig med at opnå det smil, du altid har drømt om, uden at gå på kompromis med æstetik eller komfort.

Tandregulering KBH | Specialistklinikken for Tandregulering

tandregulering med invisalign og tandbøjler

En tandreguleringsbehandling er aldrig ens. Det betyder, at hver patient har sit eget individuelle behandlingsforløb, med forskellige tandbøjler.

Den aktive behandling har typisk en varighed på 12-24 måneder, men kan kan variere alt afhængigt om man vælger Invisalign eller almindelige tandbøjler. Efter afsluttet aktiv behandling er det vigtigt, at tænderne bliver holdt i deres nye position for at sikre et stabilt resultat, og derfor holdes tandstillingen fast med en holdebøjle.

Vi følger dig efter den aktive behandling er afsluttet, alt sammen for at sikre, at vi har opnået et tilfredsstillende resultat som fungerer og er tilfredsstillende for dig. 

Tandregulering København

Vi er specialtandlæger i Ortodonti hvilket er det samme som bøjletandlæger. Vi beskæftiger os udelukkende med tandregulering til børn, unge og voksne. Vi samarbejder med og modtager dagligt henvisninger fra offentlige og private tandlæger i København, Stor København og det meste af Sjælland.

FRITVALGSORDNINGEN

Vidste du at dit barn har ret til frit valg af tandpleje? Læs mere om fritvalgsordningen her eller kontakt os for yderligere information

Er du under 16 år og godkendt til behandling hos os under fritvalgsordningen betyder det at du selv betaler 35% og kommunen betaler 65%.

Er du over 16 år betales hele beløbet under fritvalgsordningen.

Tandregulering for børn

Vi forstår, at børn har unikke behov, når det kommer til tandregulering. Vores specialiserede team skaber skræddersyede behandlingsplaner, der ikke kun retter tænderne, men også tager hensyn til barnets alder og udviklingstrin. Vi gør tandregulering til en positiv oplevelse og skaber et miljø, hvor børn føler sig trygge og støttede.

For børn og unge i vækst kan kæbestillingen korrigeres med forskellige bøjletyper, fortrinsvis aftagelige inden alle permanente tænder er kommet. 

Det er afgørende, at behandlingen igangsættes på det mest optimale tidspunkt for at opnå et tilfredsstillende resultat, og at væksten påvirkes i den mest gunstige retning, hvilket resulterer i en så kortvarig og effektiv behandling som muligt.

I den kommunale tandpleje visiteres børnene i forhold til Sundhedsstyrelsens Retningslinjer for vederlagsfri behandling. Hvis tandstillingen ikke falder indenfor Sundhedsstyrelsens retningslinjer kan der fortsat være et subjektivt behov for tandregulering. Uanset behandling kan du få den foretaget her hos os.

BØJLE OG TOGSKINNER

Togskinner er som de fleste kender, en fastsiddende bøjle, for regulering af tænderne. Bøjlerne findes i mange forskellige varianter, lige fra de klassiske metal togskinner, til den tandfarvede version og den usynlige bøjle, der monteres på indersiden af tænderne. 

Denne type af fast bøjle, kan anvendes af både børn og voksne.

BØJLETANDLÆGE KØBENHAVN

Få et flot smil. Individuel personlig behandling med fx Invisalign, usynlige bøjler, tandfarvede bøjler eller togskinner.  

tandregulering priser

En tandreguleringsbehandling er en proces med individuel varighed. Priserne varierer efter kompleksitet og er en samlet pakke hvor alt materiale og konsultationer er inkluderet.

Behandlingen betales i rater i den tid vi vurderer at behandlingen vil vare, som fremgår af den honoraraftale som udleveres ved behandlingens påbegyndelse.  Du kan selv vælge om du ønsker at betale månedligt eller med længere interval. Der er desuden mulighed for finansiering gennem denti.dk. 

Udgiften forbundet med undersøgelse, materialeoptagelse og udarbejdelse af behandlingsplan er inkluderet i den endelige behandling, hvis du vælger at påbegynde tandreguleringsbehandlingen hos os. 

  Kontakt os

  SPECIALISTKLINIKKEN
  Hovedvagtsgade 8, 3. sal
  1103 København K

  +45 88 80 23 28

  INFORMATION OM BETALING

  PRIVATE PATIENTER

  Betaling sker i sekretariatet i tilslutning til konsultationen eller det kirurgiske indgreb.

  Hvis du er forsikret gennem Sygeforsikringen “danmark” sender vi automatisk indberetningen til Sygeforsikringen ”danmark”.

  Såfremt din arbejdsgiver eller virksomhed ønsker at betale for dine undersøgelser og behandling, bedes du medbringe skriftlig dokumentation herfor.

  FORSIKRINGSPATIENTER

  Betaling for undersøgelse og behandling ordnes internt mellem Kæbekirurgisk Klinik og dit forsikringsselskab.

  Det er vigtigt, at du sikrer dig, at der foreligger en godkendelse fra dit forsikringsselskab, inden din behandling påbegyndes. I modsat fald skal du selv betale og kan risikere, at forsikringsselskabet ikke dækker en allerede påbegyndt behandling.

  PATIENTER HENVIST FRA DET OFFENTLIGE

  Er du henvist fra det offentlige sygehusvæsen, kommunalt regi eller tilsvarende inddrages du ikke i forhold vedrørende betaling.

  Immaterielle rettigheder

  Tekster, layout, tegninger, databaser samt selve hjemmesiden er beskyttet af copyright og af de rettigheder, der indehaves af Specialistklinikken.
  Enhver form for kopiering, bearbejdelse, oversættelse, modifikation og enhver brug af hele eller dele af denne hjemmeside eller dens beskyttede elementer, i enhver form og på enhver måde, er forbudt.
  Undtaget er patienters og sundhedsfagliges brug af indhold på hjemmesiden i forbindelse med aktuelle patientforløb.

  © 2019 Specialistklinikken