Om de forskellige bøjler

Der findes både synlige og nærmest usynlige bøjler. Vi kan sætte en fast bøjle på forsiden af tænderne, mange vil kende dem som de almindelige ”togskinner”, som også kan fås i en meget æstetisk tiltalende løsning med keramiske beslag. Vi kan også sætte en fast bøjle på indersiden af tænderne, som ikke kan ses. Derudover findes der gennemsigtige, næsten usynlige plastskinner, som du selv skifter derhjemme. Ud over dette kan vi desuden tilbyde knogleforankret apparatur, hvis der er behov for ekstra forankring. Alle disse muligheder taler vi om ved den indledende konsultation. 

tandregulering voksne

Aftagelig bøjle

Invisalign

Der findes flere typer af aftagelige bøjler. Gennemsigtige aftagelige plastskinner som skiftes regelmæssigt er en af dem. Denne type bøjle bruges oftest ved mindre tandretninger og den mest kendte er Invisalign®. Invisalign-bruger avanceret digital teknologi til at skabe skinner, der passer nøjagtigt til din mund, hvilket resulterer i mere præcise og forudsigelige resultater.

Aftagelig bøjle

ganebøjle

Der findes aftagelige bøjler som primært bruges i voksealderen, her illustreret med en ekspansionsplade eller en ganebøjle som de også kaldes. En ganebøjle er en avanceret metode til tandretning, der arbejder bag tænderne, skjult fra synet. Denne diskrete tilgang gør det muligt at korrigere tandstillinger uden at gå på kompromis med æstetikken.

Indvendig

Bøjle

Fast bøjle som er limet fast på indersiden af tænderne kaldes lingualt apparatur. Fordelen med denne bøjle er at den ikke kan ses. Vi bruger det anerkendte system 3M Incognito TM. Vores indvendige bøjle til tandretning fra 3M Incognito™ kombinerer avanceret teknologi og diskretion for at give dig en skræddersyet og komfortabel løsning til en strålende smil.

Fastsiddende

Bøjle

Her i en meget æstetisk tiltalende variant med keramiske brackets, 3M Clarity Advanced TM som limes på ydersiden af tænderne. Vores keramiske brackets fra 3M Clarity Advanced™ kombinerer elegance og effektivitet for at give dig en tandretningoplevelse, der er både diskret og resultatorienteret.

Fastsiddende

Bøjle

Den klassiske faste bøjle med metal brackets, 3M Victory Low Profile TM. Er små metal brackets som limes på ydersiden af tænderne. Ønsker du en pålidelig og stærk løsning til tandretning? Vores metalbrackets fra 3M Victory Low Profile™ kombinerer avanceret teknologi med holdbarhed for at levere en effektiv og pålidelig metode til at skabe et smukt smil.

Fastsiddende

Bøjle

Den klassiske metal bøjle kan også fås med guldfarvede brackets og buer fra American Orthodontics,  Iconix® Aesthetic Braces.

Er små metal brackets som limes på ydersiden af tænderne. Vores Iconix® guldfarvede brackets og buer fra American Orthodontics er den ultimative løsning, der tilføjer et strejf af elegance til din smil.

  Kontakt os

  SPECIALISTKLINIKKEN
  Hovedvagtsgade 8, 3. sal
  1103 København K

  +45 88 80 23 28

  INFORMATION OM BETALING

  PRIVATE PATIENTER

  Betaling sker i sekretariatet i tilslutning til konsultationen eller det kirurgiske indgreb.

  Hvis du er forsikret gennem Sygeforsikringen “danmark” sender vi automatisk indberetningen til Sygeforsikringen ”danmark”.

  Såfremt din arbejdsgiver eller virksomhed ønsker at betale for dine undersøgelser og behandling, bedes du medbringe skriftlig dokumentation herfor.

  FORSIKRINGSPATIENTER

  Betaling for undersøgelse og behandling ordnes internt mellem Kæbekirurgisk Klinik og dit forsikringsselskab.

  Det er vigtigt, at du sikrer dig, at der foreligger en godkendelse fra dit forsikringsselskab, inden din behandling påbegyndes. I modsat fald skal du selv betale og kan risikere, at forsikringsselskabet ikke dækker en allerede påbegyndt behandling.

  PATIENTER HENVIST FRA DET OFFENTLIGE

  Er du henvist fra det offentlige sygehusvæsen, kommunalt regi eller tilsvarende inddrages du ikke i forhold vedrørende betaling.

  Immaterielle rettigheder

  Tekster, layout, tegninger, databaser samt selve hjemmesiden er beskyttet af copyright og af de rettigheder, der indehaves af Specialistklinikken.
  Enhver form for kopiering, bearbejdelse, oversættelse, modifikation og enhver brug af hele eller dele af denne hjemmeside eller dens beskyttede elementer, i enhver form og på enhver måde, er forbudt.
  Undtaget er patienters og sundhedsfagliges brug af indhold på hjemmesiden i forbindelse med aktuelle patientforløb.

  © 2019 Specialistklinikken