Få det bedste resultat

Specialtandlæge København

Specialtandlæge i tandregulering

Dit forløb starter med en indledende konsultation ved vores specialtandlæge i ortodonti, hvor vi vurderer din tand- og kæbestilling, vi ser indgående på de funktionelle forhold og taler nærmere om dine ønsker. Vi rådgiver dig om dine tandreguleringsmuligheder med bøjler som er bedst egnet til netop dig og dit behov.

Inden vi igangsætter behandlingen, får du taget relevante røntgenbilleder af dine tænder og kæber, fotos og aftryk til gipsmodeller eller scanning af dit tandsæt. Optagelserne analyseres grundigt af specialtandlægen som udarbejder en individuel og detaljeret behandlingsplan til dig, for at du får det mest optimale resultat i forhold til et pænt smil og en god funktion.

En jævn belastning på dine tænder giver dig de mest optimale forhold for tyggemuskler og kæbeled og skaber en harmoni for ansigtet i sin helhed. Behandlingsplanen bliver efterfølgende præsenteret for dig, og endelig godkendt af dig, før vi påbegynder behandlingen.   

BØJLE specialtandlæge

Vi er en af Danmarks højt specialiserede specialtandlæger med privatklinik i København, og vi har samlet landets førende ekspertise indenfor tandregulering og kæbekirurgi.

Det giver os mulighed for at rådgive dig, så du får den bedste og mest effektive behandling og det flotteste resultat for dig og dine tænder. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og dit ansigt, og lægger stor faglig vægt på funktion, stabilitet og æstetik. Udover et tiltalende æstetisk resultat med et flot smil lægger vi fokus på kæbevækst som sikrer en god, stabil og sund funktion af tandsættet, som gerne skal holde resten af livet.

Tandregulering KBH | Specialistklinikken for Tandregulering

Specialtandlæge København

Hver patient har sit eget individuelle bøjle behandlingsforløb, med forskellige tandbøjler. En tandreguleringsbehandling er aldrig ens.

Din aktive behandling varer typisk 12-24 måneder, men kan variere alt afhængigt af om du vælger Invisalign eller almindelige tandbøjler. Efter afsluttet aktiv behandling er det vigtigt, at tænderne bliver holdt i deres nye position for at sikre et stabilt resultat, og derfor holdes tandstillingen fast med en holdebøjle.

Vi følger dig nøje efter din aktive behandling er afsluttet, alt sammen for at sikre os, at du har opnået et tilfredsstillende resultat som fungerer og er tilfredsstillende for dig. 

Specialtandlæge i ortodonti

Vi er specialtandlæger i Ortodonti hvilket er det samme som bøjletandlæger. Vi beskæftiger os udelukkende med tandregulering til børn, unge og voksne. Vi samarbejder med og modtager dagligt henvisninger fra offentlige og private tandlæger i København, Stor København og det meste af Sjælland.

FRITVALGSORDNINGEN

Vidste du at dit barn har ret til frit valg af tandpleje? Læs mere om fritvalgsordningen her eller kontakt os for yderligere information

Er du under 16 år og godkendt til behandling hos os under fritvalgsordningen betyder det at du selv betaler 35% og kommunen betaler 65%.

Er du over 16 år betales hele beløbet under fritvalgsordningen.

Tandregulering for børn

For børn og unge i vækst kan kæbestillingen korrigeres med forskellige bøjletyper, fortrinsvis aftagelige inden alle permanente tænder er kommet. 

Det er afgørende, at behandlingen igangsættes på det mest optimale tidspunkt for at opnå et tilfredsstillende resultat, og at væksten påvirkes i den mest gunstige retning, hvilket resulterer i en så kortvarig og effektiv behandling som muligt.

I den kommunale tandpleje visiteres børnene i forhold til Sundhedsstyrelsens Retningslinjer for vederlagsfri behandling. Hvis tandstillingen ikke falder indenfor Sundhedsstyrelsens retningslinjer kan der fortsat være et subjektivt behov for tandregulering. Uanset behandling kan du få den foretaget her hos os.

 

SPECIALTANDLÆGE I BØJLER OG TOGSKINNER

En fastsiddende bøjle, for regulering af tænderne, kaldes også for togskinner. Bøjlerne findes i mange forskellige varianter, lige fra de klassiske metal togskinner, til den tandfarvede version og den usynlige bøjle, der monteres på indersiden af tænderne. 

Denne type af fast bøjle, kan anvendes af både børn og voksne.

tandregulering priser

En tandreguleringsbehandling er en proces med individuel varighed. Priserne varierer efter kompleksitet og er en samlet pakke hvor alt materiale og konsultationer er inkluderet.

Behandlingen betales i rater i den tid vi vurderer at behandlingen vil vare, som fremgår af den honoraraftale som udleveres ved behandlingens påbegyndelse.  Du kan selv vælge om du ønsker at betale månedligt eller med længere interval. Der er desuden mulighed for finansiering gennem denti.dk. 

Udgiften forbundet med undersøgelse, materialeoptagelse og udarbejdelse af behandlingsplan er inkluderet i den endelige behandling, hvis du vælger at påbegynde tandreguleringsbehandlingen hos os. 

  Kontakt os

  SPECIALISTKLINIKKEN
  Hovedvagtsgade 8, 3. sal
  1103 København K

  +45 88 80 23 28

  INFORMATION OM BETALING

  PRIVATE PATIENTER

  Betaling sker i sekretariatet i tilslutning til konsultationen eller det kirurgiske indgreb.

  Hvis du er forsikret gennem Sygeforsikringen “danmark” sender vi automatisk indberetningen til Sygeforsikringen ”danmark”.

  Såfremt din arbejdsgiver eller virksomhed ønsker at betale for dine undersøgelser og behandling, bedes du medbringe skriftlig dokumentation herfor.

  FORSIKRINGSPATIENTER

  Betaling for undersøgelse og behandling ordnes internt mellem Kæbekirurgisk Klinik og dit forsikringsselskab.

  Det er vigtigt, at du sikrer dig, at der foreligger en godkendelse fra dit forsikringsselskab, inden din behandling påbegyndes. I modsat fald skal du selv betale og kan risikere, at forsikringsselskabet ikke dækker en allerede påbegyndt behandling.

  PATIENTER HENVIST FRA DET OFFENTLIGE

  Er du henvist fra det offentlige sygehusvæsen, kommunalt regi eller tilsvarende inddrages du ikke i forhold vedrørende betaling.

  Immaterielle rettigheder

  Tekster, layout, tegninger, databaser samt selve hjemmesiden er beskyttet af copyright og af de rettigheder, der indehaves af Specialistklinikken.
  Enhver form for kopiering, bearbejdelse, oversættelse, modifikation og enhver brug af hele eller dele af denne hjemmeside eller dens beskyttede elementer, i enhver form og på enhver måde, er forbudt.
  Undtaget er patienters og sundhedsfagliges brug af indhold på hjemmesiden i forbindelse med aktuelle patientforløb.

  © 2019 Specialistklinikken